Български English Руский 056­ 811 880 Оферти за продажба и наем на недвижими имоти в Бургас и региона
НачалоЗа нас

За нас

Агенция „ЕГИДА” е регистрирана през 1995 г. с основен предмет на дейност покупко-продажба,отдаване под наем и управление на недвижими имоти,като основна цел на фирмата е повишаване на качеството на предлаганите от нея услуги за постигане на оптимални резултати.

Коректност
В дългогодишната си работа на пазара на недвижими имоти агенцията е спечелила доверието и признанието на своите клиенти като коректен,отговорен и дискретен посредник и се стреми да бъде максимално полезна като предлага цялостно обслужване от маркетинговото проучване на пазара,изготвяне на експертни оценки, банково кредитиране,посредничество при покупко-продажба на недвижим имот,правно обслужване и правна помощ до реализиране и финализиране сделка с недвижим имот,като се стреми да предлага услуга на по-високо от средното за бранша ниво.

Структура
Ние сме неголям,но опитен и амбициозен екип.Екип от почтени и открити хора с желание за успех,професионалисти,които имат за цел да работят по правилата и дават всичко от себе си.Харесваме професията си и работим с мисъл за бъдещето и грижа за клиента.В наше лице ще откриете доверие и коректен партньор.

Управител
Мария Сотирова Банева

Брокери
Соня Сотирова Божинова
Диана Василева Кърмова

Технически сътрудник
Катя Илиева Димитрова

Адрес:
гр.Бургас,ул.”Васил Априлов”№20,ет.2

 

Търсене на недвижими имоти

Заяви имот

Търсите или предлагате имот?

Ако търсите или предлагате имот, изпратете заявка. Ние ще се свържем с Вас за подробности!

Заявка за имот

Търсим да купим:

Търсим да наемем:

Новини